Cele mai eficiente metode pentru remodelare corporală după sarcină

Sarcina este una dintre cele mai frumoase perioade din viața unei femei, dar schimbările care apar pe parcursul celor nouă luni de sarcină lasă urme vizibile la nivelul corpului femeii. Pe lângă creșterea în greutate specifică chiar și pielea are mult de suferit în urma nașterii deoarece ea își pierde elasticitatea și tonusul.

Schimbările dramatice care au loc în corpul tău după naștere pot fi ameliorate cu ajutorul unui stil de viață sănătos care să includă o dietă echilibrată, sport zilnic și odihnă, însă de multe ori e nevoie de foarte multă răbdare pentru a reveni la forma de dinaintea sarcinii.


 Din fericire, tehnologiile avansate permit astăzi scurtarea sau eficientizarea acestui drum, pe alocuri anevoios, prin efectuarea de tratamente corporale și proceduri de remodelare corporală care sunt rapide și cu rezultate vizibile în scurt timp.


Efectele sarcinii asupra corpului


 Corpul unei femei se transformă din foarte multe puncte de vedere în perioada sarcinii, deoarece întreg organismul se modifică pentru a permite dezvoltarea unei noi vieți în corpul acesteia. Uterul își mărește dimensiunea de sute de ori, comparativ cu dimensiunea normală, iar vasele de sânge se extind și ele pentru a pompa mai mult sânge.

În ceea ce privește greutatea corporală, unele femei pot să ajungă la zeci de kilograme acumulate în cele 9 luni de sarcină, iar aceste kilograme rămân în mare parte și după momentul nașterii.


 Ce înseamnă acest lucru? Piele lipsită de elasticitate, celulită, tonus scăzut și un aspect fizic complet modificat în comparație cu perioada de dinainte de a rămâne însărcinată. Desigur, aceste efecte sunt reversibile, mai ales dacă apelezi la proceduri de întreținere corporală și tratamente de slăbire, la care ai acces ușor în cadrul unei clinici ce oferă pachete remodelare corporală.


Tratamente corporale pentru a reveni la forma fizică dorită


 Cu ajutorul unor tratamente de remodelare corporală performante și cu tehnici atent studiate, specialiștii în remodelare corporală îți pun la dispoziție tratamente și proceduri eficiente, rapide și cu rezultate imediate, precum:

● Criolipoliza;

● Radiofrecvență medicala;

● Ultrasunete;

● Velashape 3

 Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile pe care le ai în momentul în care ajungi într-o clinică pentru tratamente de remodelare corporală, fie că este vorba despre remodelare corporală abdomen după sarcină sau pentru orice altă zonă a corpului.


Emslim Neo, tratament de remodelare corporală non-invaziv, cu rezultate rapide

În continuare, îți prezentăm procedura inovatoare Emslim, disponibilă în cadrul clinicii Artist Touch din București, un tratament care acționează pentru eliminarea grăsimii și, simultan, pentru creșterea masei musculare și tonifiere vizibilă, chiar și după naștere.


 Un tratament ideal pentru slăbire rapidă este acela care te ajută să scapi de grăsime și, în același timp, să crești masa musculară, iar Emslim face exact aceste lucruri, acționând bidirecțional pentru a-ți oferi silueta dorită în cel mai scurt timp posibil.


 Emslim acționează în zonele cele mai sensibile după sarcină și nu numai, cum ar fi abdomenul, fesele, coapsele, sculptând efectiv corpul, pentru ca tu să te bucuri de tratamente de remodelare corporală cu adevărat eficiente.


 Acest dispozitiv revoluționar utilizează tehnologia cu unde electrice de înaltă intensitate HIFEM, dar și radiofrecvența, fiind singurul aparat din domeniu care îmbină aceste două tehnologii pentru a acționa în favoarea eliminării grăsimii și a tonifierii.

Efectele Emslim includ scăderea în centimetri în zona taliei, reducerea masei grase subcutanate, dar și a procentului de grăsime corporală, fiind astfel un tratament non-invaziv cu eficiență maximă, cu precădere în zona feselor și a abdomenului, dar eficient și în ceea ce privește creșterea densității musculare și a tonifierii.

Cum poți să te bucuri de efectele extraordinare Emslim?


 Clinica noastră, Artist Touch, utilizează cele mai avansate tehnologii pentru a reda pacienților încrederea în propria persoană și pentru a oferi rezultate reale, garantate. Dacă dorești să îți redobândești aspectul fizic de dinaintea sarcinii și dacă ești decisă să faci primul pas, te așteptăm la Artist Touch pentru a te cunoaște și pentru a găsi împreună soluții personalizate pentru obiectivele setate.


 De asemenea, specialiștii noștri oferă fiecărui pacient accesul la un plan de nutriție personalizat, deosebit de util în combinație cu tratamentele corporale efectuate în cadrul clinicii. Cu un stil de viață sănătos, cu dorința de a slăbi rapid și de a scăpa de efectele negative pe care creșterea semnificativă în greutate le are asupra întregului corp, vei reuși să ajungi la forma dorită atunci când beneficiezi de suport specializat și dedicat.