HIFU Scizer® Sonic

Reduce stratul de grăsime cu până la 12 centimetri, după un tratament complet

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

FĂRĂ OPERAȚIE. FĂRĂ DIETE STRICTE. FĂRĂ ANTRENAMENTE EPUIZANTE.

Corpul tău este unic, iar proporțiile care îți pun cel mai bine în evidență frumusețea sunt adesea greu de obținut. Dietele intense sau exercitiile fizice epuizante sunt inutile atunci cand vine vorba de zonele din care grasimea nu vrea sa dispara. Abdomen, solduri, coapse - toate pot fi afectate de staturi de tesut adipos care nu pare sa se reduca, indiferent ce ai face.

La Artist Touch Clinique, prețuim individualitatea și punem accent pe ceea ce te face frumoasă. Doar în cadrul clinicii noastre, ai acces la cea mai eficientă tehnologie de reducere vizibilă a stratului de grăsime, cu ajutorul dipozitivului inovator Scizer Sonic.

Acesta se focusează pe zonele problematice, pentru rezultate de 2 ori mai rapide și incomparabil mai eficiente.

Energia ultrasunetelor de mare intensitate este livrată cu precizie în stratul adipos subcutanat la adâncimi controlate, inducând distrugerea permanentă a țesutului adipos. Procesul natural de metabolizare al organismului este apoi capabil să consume și să proceseze resturile de celule adipoase și să le elimine în siguranță și în mod natural din organism.

Scizer Sonic este soluția sigură pentru un corp sculptat, redefinit, în care te simți frumoasă și atrăgătoare.

Înscrie-te la prima ta ședința de HIFU Scizer și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

1500 lei

2000 lei

Preț / ședința / 60 min

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica de confidențialitate  Înscrie-te la prima ta ședința de HIFU Scizer și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  1500 lei

  2000 lei

  Preț / ședința / 60 min

  Rezultate de 2 ori mai rapide și incomparabil mai eficiente, cu dublă eficiență în reducerea stratului de grăsime și îmbunătățirea aspectului pielii.

  Soluția sigură pentru un corp sculptat, redefinit, în care te simți frumoasa și atrăgătoare.

  Reduce circumferința taliei cu între 2,5 cm și 12,0 cm în 3 luni după o singură ședință.

  Prin procesele declanșate la nivelul ficatului și al sistemul limfatic, celulele adipoase distruse sunt îndepărtate din organism în mod natural.

  Scapă de depozitele de grăsime greu de eliminat

  Rapid. Vizibil. Fără durere.

  Adio grăsime

  Slăbești acolo unde ai nevoie

  Grăsimea persistentă nu mai reprezintă o problemă, cu ajutorul aplicatoarelor speciale Scizer Sonic. Acestea focusează întreaga putere a dispozitivului exact acolo unde ai nevoie de ea, pentru rezultate rapide.

  Definește-ți propria frumusețe, fără niciun compromis

  Ești mai încrezătoare în tine, atunci când nu mai ai de ce să te ascunzi în spatele hainelor largi. Fiecare dintre noi avem propria percepție despre frumusețe, dar depozitele încăpățânate de grăsime, din zone care par imposibil de redus în dimensiune, sunt impedimentele care ne afectează încrederea în frumusețea proprie.

  Cu Scizer Sonic poți avea exact corpul pe care ți l-ai dorit mereu, fără durere și fără compromis.

  Descoperă metoda revoluționară de remodelare non-chirurgicală, și vezi cum corpul tău capătă cel mai definit aspect.

  Acționând din profunzime până la suprafață, pentru o dublă eficiență în reducerea stratului de grăsime și îmbunătățirea aspectului pielii, Scizer Sonic este singurul dispozitiv care îți aduce standardul unic de frumusețe mai aproape de realitate.

  Cu Scizer Sonic poți avea exact corpul pe care ți l-ai dorit mereu, fără durere și fără compromis. Descoperă metoda revoluționară de remodelare non-chirurgicală, și vezi cum corpul tău capătă cel mai definit aspect.

  Modelează și reduce grăsimea,
  chiar și în cele mai dificile zone.

  Fără disconfort. Fără durere. Fără timp de recuperare

  La Artist Touch Clinique, știm că definiția frumuseții este diferită pentru fiecare femeie. Scopul nostru este să îți punem la dispoziție cele mai performanțe instrumente de remodelare, întinerire și definire a corpului tău, prin proceduri personalizate care te ajută să fii TU, în cea mai bună formă.

  Ai acces în exclusivitate la un tratament revoluționar de reducere a stratului de grăsime, exact acolo unde ai nevoie. Fie că este vorba de abdomenul inferior sau de stratul persistent de pe șolduri și coapse, Scizer Sonic este soluția pentru a scapă definitiv de acel obstacol care te împiedică să te bucuri de corpul tău.

  Dotat cu 2 aplicatoare speciale, Scizer Sonic oferă rezultate incredibile, într-un timp mai scurt. Puterea sa poate fi focusată pe două zone în cadrul aceleiași ședințe, iar rezultatele pe termen lung sunt pierderea definitivă a centimetrilor care nu te lasă să porți rochia preferată.

  Tratamentul cu ultrasunete focalizate de înalta intensitate (HIFU) a fost descoperit pentru aplicații medicale de tratament, și este o tehnologie nouă pentru abordarea extracorporală, fără incizii, fără anestezie, fără durere.

  Este metoda perfectă de a scăpa vizibil și definitiv de grăsimea nedorită, fără riscurile liposucției chirurgicale și cu rezultate care îmbină tehnologia inovatoare cu procesele naturale din corp.

  Rezultatele unei liposucții chirurgicale, fără durere și fără perioadă de recuperare. Te poți întoarce la programul tău obișnuit imediat după tratamentul de slăbire localizata cu HIFU Scizer Sonic.

  Ce este Scizer Sonic

  Procedura de remodelare corporală Scizer Sonic este facilitată de tehnologia și mecanismul cu ultrasunete de scanare microfocalizată (MFSU).

  Noile aplicatoare duble ale dispozitivului Scizer sunt echipate cu tehnologii Uniform Scanning și Contact Cooling Control, pentru a obține o conturare precisă și eficientă a corpului.

  Tehnologia MFSU încorporată în dispozitivul Scizer Sonic încălzește adipocitele (cunoscute și ca lipocite sau celule adipoase), care sunt distruse definitiv și eliminate în mod natural din corp, prin procese metabolice naturale.

  Un dispozitiv care poate reduce circumferința taliei abdominale între 2,5 cm și 12,0 cm în 3 luni după tratament, Scizer Sonic încorporează beneficiile HIFU și personalizează fiecare tratament, pentru a facilita obținerea unor rezultate individualizate pentru nevoile fiecărui pacient.

  În acest mod revoluționar, stratul de grăsime este redus în volum, iar tu te poți bucura de un corp definit și remodelat, conform obiectivelor tale de fitness.

  MFSU

  Micro Focused Scanning Ultrasound (MFSU) - eficiență completă în reducerea stratului de grăsime.

  Scizer Sonic utilizează beneficiile MFSU pentru a încălzi uniform și focusat țesutul tratat. Scopul procedurii este creșterea graduală și controlată a temperaturii în țesut, până la nivelul la care este inițiat procesul de reducere a grăsimii subcutanate.

  Efectele adiacente ale acestui proces sunt stimularea producției de colagen, fapt care cauzează o refacere din profunzime a texturii și elasticității pielii. În acest mod, pot fi atacate simultan problema stratului de grăsime care trebuie redus și cea a aspectului pielii.

  Spre deosebire de procedurile invazive, care doar extrag grăsimea și afectează integritatea epidermei - ducând la efectul de piele “lăsată”- în cazul procedurii cu Scizer Sonic, încălzirea țesuturilor reduce și laxitatea pielii, contribuind la o remodelare și întinerire vizibilă și uniformă a întregii zone tratate.

  Uniform Scan

  Tehnologia Uniform Scan - remodelare unitară a corpului.

  Acționând controlat, la un nivel avansat de personalizare a procedurii, Scizer Sonic folosește o tehnologie unică de scanare a țesutului, pentru distribuție consecventă și uniformă a energiei ultrasunetelor în timpul procedurii.

  Cu ajutorul acestor opțiuni performante de control, stratul de grăsime din zona vizată de tratament este redus uniform, iar problemele cu care te confrunți sunt eliminate eficient.

  Procedura Scizer Sonic redefinește modul în care corpul este sculptat și remodelat, acționând unitar și direct la sursa problemei, pentru rezultate cu care vei fi 100% mulțumită.

  Contact Cooling Control

  Funcția Contact Cooling Control - concentrată pe confortul tău.

  Modulul Contact Coolling Control aplică o reducere a temperaturii în zona pe care se concentrează tratamentul, pentru a diminua orice disconfort resimțit.

  Acest fapt permite disconfort minim în timpul tratamentului de remodelare, care nu necesită anestezie locală a țesutului tratat sau a zonei pe care se aplică procedura.

  Te bucuri de rezultate mai sigure și de relaxare completă pe toată durata tratamentului.

  Contraindicații

  • Sarcina sau alăptare
  • Plăgi deschise sau leziuni pe zona de tratament
  • Acnee severă sau chistică pe zona de tratament
  • Stenturi metalice/implanturi electrice in zona de tratament
  • Implanturi mecanice bio-absorbabile
  • Infecții ale pielii de orice tip
  • Tulburări sau disfuncții hemoragice
  • Hernii
  • Cicatrici mari
  • Pliuri redundante ale pielii

  Cum funcționează Scizer Sonic

  • Tehnologia încorporată în tratamentele Scizer Sonic utilizează puterea ultrasunetelor focalizate de înalta intensitate - sau HIFU - care este emisă la o adâncime de 13 mm sub suprafață pielii. Această emisie de ultrasunete acționează asupra celulelor adipoase din stratul de grăsime subcutanat, declanșând astfel procesul de apoptoză, care are ca scop obținerea efectului de conturare a corpului.
  • Datorită perturbării membranei celulelor adipoase, celulele adipoase sunt distruse la temperaturi de peste 58°C. Majoritatea adipocitelor afectate sunt resorbite în 12 săptămâni, iar 95% dintre ele sunt complet resorbite în 18 săptămâni. Prin procesele declanșate la nivelul ficatului și al sistemul limfatic, celulele adipoase distruse sunt îndepărtate din organism în mod natural.
  • Scizer Sonic poate reduce circumferința taliei abdominale a unui pacient între 5 cm și 12 cm în 3 luni după tratament. Poți observa rezultate imediate, precum și o scădere graduală în circumferința în perioada de după tratament.

  Dotat cu 2 aplicatoare speciale, HIFU Scizer Sonic oferă rezultate incredibile, într-un timp mai scurt. Puterea sa poate fi focusată pe doua zone în cadrul aceleiași ședințe, iar rezultatele pe termen lung sunt pierderea definitivă a centimetrilor care nu te lasă să porți rochia preferată și o piele mai frumoasă și mai tonifiată.

  Ce zone pot fi tratate cu Scizer Sonic

  • Abdomen superior
  • Abdomen inferior
  • Flancuri
  • Solduri
  • Coapse

  Primul pas e consultația
  gratuită la telefon

  Astfel, ne poți transmite care este obiectivul tău de fitness și putem afla împreună dacă Scizer Sonic este cea mai bună soluție pentru ține.

  Pasul 1

  Procedura nu necesită nici o pregătire anterioară deosebită. Ne asigurăm că stai într-o poziție confortabilă și că zonele pe care ne concentrăm sunt descoperite și gata pentru tratament.

  Pasul 2

  Aplicatorii speciali Scizer Sonic sunt plasați cu ușurință deasupra zonei tratate. Vei simți o senzație de căldură, dar modulul Contact Cooling Control amortizează orice disconfort și permite o aplicare eficientă a beneficiilor dispozitivului.

  Dupa tratament

  Este posibil ca zona tratată să fie mai roșie imediat după tratament, dar aspectul ei se ameliorează în scurt timp după finalizarea procedurii. Te poți întoarce la programul tău obișnuit, fără nicio perioada de recuperare obligatorie.

  Top 7 Motive să vii la o ședință cu Scizer Sonic

  • 1 | Suntem singura clinică din România în care poți beneficia de tratamentul Scizer Sonic
  • 2 | Până la 12 centimetri eliminați ușor, după tratamentul complet
  • 3 | Rezultate rapide, cu un protocol eficient: o sesiune durează in jur de 60 de minute
  • 4 | Perfect pentru îndepărtarea grăsimii încăpățânate de pe abdomen, talie, flancuri
  • 5 | Oferă posibilități de tratare a unei zone extinse de pe corp
  • 6 | Scanare uniformă pentru tratamente precise
  • 7 | Fără efecte secundare, fără timp de recuperare după procedura

  Recăpătă-ți poftă de viață

  Descoperă rapid care sunt cele mai eficiente metode care te vor ajuta să obții corpul pe care ți-l doreșți.

  Noi îți oferim suportul de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini visul și pentru a te simți tânără și frumoasă în pielea ta.

  Găsim împreună cea mai eficientă soluție pentru problemele pe care vrei să le înlături, și faci astfel primul pas către corpul în care te simți cel mai bine.

  Întrebări frecvente

  Este important să ai toate informațiile înainte de a alege procedura potrivită pentru tine. Ți-am pregătit aici toate detaliile care te pot ajuta să decizi, dar discută cu experții Artist Touch Clinique dacă ai mai multe întrebări.

  Te sunăm noi?
  Tratamentele Scizer Sonic sunt dureroase?

  Scizer dispune de o funcție a aplicatorului cu control de răcire prin contact, care are un efect anestezic asupra suprafeței care este tratată. În acest mod, pacienții pot simți mai puțînă durere in timpul procedurilor permițând un confort maxim și rezultate rapide.
  Pe toată perioada procedurii, monitorizăm atent nivelul tău de confort și ne asigurăm că nu ai nicio senzație atipică.

  De câte tratamente Scizer voi avea nevoie?

  Pentru a descoperi care este numărul de ședințe ideal pentru corpul tău, este necesară o consultație inițială cu un specialist Artist Touch Clinique. În timpul acestei conversații, putem afla mai multe detalii despre problemele pe care vrei să le remedieze tratamentul, și putem face o estimare corectă a ședințelor necesare pentru rezultatele pe care le dorești.

  Numărul de sesiuni necesare poate depinde de:

  Aspectul inițial al pacientului și obiectivul său
  Vârstă și alți factori fiziologici
  Condiții medicale individuale

  Celulele adipoase sunt distruse definitiv cu un singur tratament Scizer și se obține o medie de 5 cm-12 cm în reducerea circumferinței taliei abdominale.

  În cât timp sunt vizibile rezultatele tratamentului?

  Rezultatele sunt vizibile după tratament, în termen de 4-12 săptămâni, timp în care se continuă reducerea în centimetri.
  După o sesiune a tratamentului de o ora, se pot pierde între 5 și 12 cm în talie.

  Există efecte adverse pentru Scizer Sonic?

  Fiecare organism poate reacționa diferit la metodele de tratament. Remodelarea corporală cu Scizer Sonic este 100% sigură și dovedită clinic.

  Pacienții pot prezenta o ușoară roșeață și inflamare a zonei tratate timp de câteva ore după procedură, precum și vânătăi ușoare și amorțeală în zonele pe care este focusată acțiunea dispozitivului. Acestea vor dispărea într-un interval de câteva ore, sau (în cazul senzației de amorțeală) în decurs de 1-2 săptămâni de la procedura.

  Cum pot menține rezultatele obținute pentru mai mult timp?

  Datorită modului unic de acționare asupra stratului de grăsime, celulele adipoase tratate nu se vor regenera. Însă, în funcție de stilul de viață, celelalte celule de grăsime din zonele apropiate pot crește în volum, modificând din nou aspectul zonei.

  Îți recomandăm să menții un stil de viață activ, cu o alimentație echilibrată și hidratare corespunzătoare.
  Ne poți contacta oricând, dacă dorești să repeți procedurile sau ai nevoie de ajutor suplimentar pentru un corp frumos, bine definit și suplu, și cauți cea mai eficientă și nedureroasă metodă de a-l obține. Echipa noastră îți va oferi sfaturile perfecte ca să te simți și să arăți tânără, în fiecare etapă a vieții.

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni sa slabeasca peste 18880 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google

  [wprevpro_usetemplate tid="1"]