Ingheata grasimea nedorita – scapi de 5 cm din talie, fara durere

Cand vine vorba de remodelarea corporala, exista numeroase echipamente ce promit scaderea brusca in greutate. 

Insa, nu iti este mereu evidentiat faptul ca aparatul respectiv ofera rezultate doar in acord cu o dieta sanatoasa si sport regulat. De aici dezamagirea si ideea preconceputa ca remodelarea corporala nu are efect sau nu este pentru tine. 

Noi suntem de parere ca nu ai incercat inca procedura potrivita pentru tine si iti aducem in atentie cel mai eficient tratament de remodelare corporala – criolipoliza. 

Imagineaza-ti cum ar fi sa pierzi 5-6 cm din talie in doar 3 saptamani – fara durere, infometare sau timp de recuperare. In doar 60 de minute, iti poti lua ”adio” de la grasimile in exces pentru ca sunt eliminate definitiv si nu le vei mai vedea niciodata in oglinda. 

Pare ireal, insa explicatia din spatele tratamentului este una stiintifica, bazata pe certificare FDA si studii indelungate. Ca sa intelegi mai bine ce este si cum functioneaza criolipoliza, te invitam sa citesti cu atentie mai departe!

Ce este și cum funcționează, de fapt, criolipoliza? 

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. 

Este o metodă nedureroasă, nechirurgicală, sigură și cu rezultate dovedite prin care kilogramele în plus sunt eliminate prin înghețare până la -8 grade Celsius timp de 60 de minute. 

Procesul: răcire localizată, eficiență maximă

Întregul concept are la bază diferența dintre sensibilitatea crescută a grăsimii la frig față de piele. 

Grăsimea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea, așadar la o anumită temperatură se poate îngheța exclusiv grăsimea, fără a produce vreo schimbare la nivelul pielii. 

De asemenea, procedura nu are efecte adverse asupra nivelurilor de enzime hepatice sau de grăsimi din sânge (cum ar fi colesterolul).

Cum se realizează?

Criolipoliza se realizează cu ajutorul unui aparat ce conține softul special și o sondă similară celei ecografice, care aspiră pielea și stratul de grăsime de sub ea exact ca un vacuum.

Laserul sparge blocurile de grăsime, iar criolipoliza îngheță rapid celulele grase și provoacă apoptoza – modificarea celulelor grase și eliminarea acestora din organism pe cale naturală, în decursul a câteva săptămâni (maximum 12 săpt.). 

Acest tratament distruge 3 din 4 acizi grași, astfel încât grăsimea în exces este definitiv eliminată, iar tu capeți silueta pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna.

Odată înghețate, celulele adipoase mor, sunt eliminate și nu se mai întorc – așadar, te bucuri de un efect permanent!

Adio grăsime, pentru totdeauna!

Nu este doar o procedură sigură, ci metoda #1 non-invazivă din lume! 

Criolipoliza este o procedură aprobată de FDA (Food and Drug Administration) și este considerată metoda #1 non-invazivă din lume. 

În Europa, criolipoliza este metoda cea mai frecvent folosită de cei care doresc să-și remodeleze corpul, eliminând natural, eficient și rapid straturile de grăsime.

Rezultatele uimitoare cu mulți centimetri în minus atât pentru femei, cât și pentru bărbați, a transformat acest tratament într-unul dintre cele mai populare și eficiente tratamente corporale ale anului 2020, cu efecte imediate. 

Criolipoliza este o tehnică sigură, mai ales că regiunea tratată este atent monitorizată, se relizează controlul permanent al temperaturii și este creat un mediu sigur, personalizat pentru fiecare pacient.

Studiile clinice au evidențiat faptul că pacienții cu un stil de viață sănătos au experimentat, după un singur tratament de criolipoliză, o reducere cu aproximativ 30% a volumului zonei tratate și o reducere a circumferinței taliei de 5 cm.

În ce zone ale corpului putem slăbi cu criolipoliza?


Dispozitivul a fost proiectat pentru a acoperi perfect zonele care rețin acea grăsime inestetică ce ne dă bătăi de cap și de care nu putem scăpa prin sport sau dietă. 

Zonele de interes vor fi stabilite in funcție de cantitatea de grăsime din zona respectivă.

Toate opțiunile se discută împreună cu specialiștii noștri în cadrul consultației inițiale, pentru a fi siguri că rezultatul este unul excelent!

Ce simți în timpul procedurii?

În primele 10 minute vei simți doar rece, apoi o ușoară absorbire și o amorțeală timp de 5 – 10 minute din timpul tratamentului. După finalizare, vei simți un gâdilat ușor în timp ce zona unde a fost aplicat tratamentul este ușor masată. 

Apoi, te poți întoarce la activitatea ta fără probleme. Majoritatea oamenilor citesc, ascultă muzică sau se relaxează în timpul procedurii. 

Efect permanent, fără riscuri sau durere

Este important să știi că acest tratament nu prezintă riscuri, complicații, efecte adverse și este complet nedureroasă. Nu vor exista incizii, anestezie sau efecte negative asupra mușchilor. 

Nu necesită perioadă de recuperare – poți realiza efort fizic imediat după terminarea ședinței, fără probleme.

Posibile efecte adverse ușoare

Imediat după tratament, poți observa că zona unde a fost aplicată procedura se va înroși și te va gâdila. Este posibil să fie și înțepături ușoare. Aceste efecte se vor simți câteva minute și vor dispărea, fiind perfect normale.

Este și cazul ca roșeața zonei să dureze până la câteva ore; în cazuri foarte rare, ea poate persista până la două săptămâni. Se va remedia pe cont propriu, fără să intervii.

Pentru cine este criolipoliza?

Criolipoliza este destinată persoanelor (femei și bărbați) ce ce își doresc să scape de ultimul strat ”încăpățânat” de grăsime rezistente la dietă și mișcare, precum cele din zona abdomenului, coapselor, brațelor, feselor, șoldurilor, genunchilor, spatelui, aripioarelor sau pe linia sutienului. 

După ce toate metodele tradiționale au ajutat puțin câte puțin, criolipoliza este cea care te va scăpa de grăsimile în exces pentru totdeauna!
Important este să ai cel mult 13,6 kg peste greutatea ideală, raportată la vârstă, sex și înălțime. 

Criolipoliza nu este indicată în următoarele situații: 

  • Persoanelor ce prezintă dispozitiv metalic sau implantabil 
  • Femeilor care sunt însărcinate sau alăptează
  • Celor ce au avut o intervenție chirurgicală în ultimele 6 luni
  • Celor ce suferă de boli precum cancer, inflamații acute, diabet, epilepsie și alte afecțiuni severe
  • Persoanelor obeze
  • Foarte important – Înainte de a apela la acest tratament, e necesar să discuți deschis cu specialistul despre eventuale probleme pentru a stabili împreună dacă acest tratament e potrivit pentru tine.

De ce criolipoliza și nu alt tratament de remodelare corporală? 

La acest moment, criolipoliza este în topul metodelor de remodelare corporală din Europa, mai ales pentru că tehnologia utilizată este una net superioară tratamentelor clasice cum ar fi radiofrecvență sau ultrasunete. 

Rezultatele criolipolizei constau în reducerea vizibilă și naturală a țesutului gras, fără a experimenta metode invazive, chirurgicale, precum liposcutia. În același timp, nu există riscul de a afecta țesuturi adiacente.

Nu afectează în niciun fel stilul de viață și este un tratament sigur, fără efecte adverse serioase (în unele cazuri pot apărea doar zone de roșeață sau vânătăi care dispar de la sine).

La ce rezultate sa ma aștept?

Categoric, rezultatele diferă de la un pacient la altul. Însă, dacă ești hotărât să urmezi acest tratament, pregătește-te pentru rezultate spectaculoase ce îți depășesc așteptările! 

Pentru că procesul de metabolizare este diferit de la o persoană la alta, slăbirea se face între 3 și 7 centimetri după o singură ședință – poți chiar să schimbi mărimea hainelor! 

Rezultatele încep să fie vizibile la aproximativ 2 săptămâni din momentul efectuării ședintei, efectul maxim observându-se la 6-8 săptămâni distanță. 

Dacă este cazul, poți repeta ședința de criolipoliză la un interval de 8 săptămâni, fără a depăși numărul de 3 ședințe pe an în fiecare zonă dorită. 

Recomandări de care să ții cont

Se recomandă ca pe o singură zonă (spre exemplu pe abdomen), pot fi aplicate maximum 3 ședințe a câte 60 de minute fiecare, la un interval de minimum 3 săptămâni între fiecare procedură. Trei ședințe îți pot asigura pierderea a 5-6 cm în circumferință. 

Desigur, specialiștii noștri vor determina de câte ședințe este nevoie pentru efectul dorit, în funcție de numărul de zone ce necesită tratare.

Discută cu specialistul tău în criolipoliză pentru tratamente adiționale, dacă este cazul.

După tratament, te poți întoarce la activitățile tale zilnice.