Onda Coolwaves™

O singură abordare pentru trei probleme diferite. Tratează în același timp celulita, grăsimea localizată și laxitatea pielii.

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

FĂRĂ OPERAȚIE. FĂRĂ DIETE STRICTE. FĂRĂ ANTRENAMENTE EPUIZANTE.

ONDA Coolwaves™ este singurul dispozitiv de remodelare corporală care folosește tehnologia cu microunde Coolwaves™ pentru a elimina aspectul celulitic, a reduce volumul stratului de grăsime în locurile în care îți dorești asta, și a reface elasticitatea naturală a pielii.

Îți oferă o procedură revoluționară, cu care poți tonifia, elimina grăsimea și redefini conturul corpului tău, prin cele mai performanțe tehnologii non-invazive.

Atinge-ți obiectivele de fitness mai ușor și mai rapid, cu tratamentul de slăbire localizată și reducere a celulitei care îți promite un corp suplu, tonifiat, fără durere.

Echipamentul ONDA este desemnat de trofeul Anti-Ageing & Beauty Trophy 2018 – 2019 ca cea mai bună tehnologie pentru remodelare corporală non-invazivă.

Ghidul de Chirurgie Cosmetică Tatler din Marea Britanie l-a consacrat ca „Tratamentul non-chirurgical numărul 1 pentru un posterior fără gropițe”, pentru rezultatele obținute în eliminarea rapidă a aspectului celulitic, cu efecte vizibile cu ochiul liber după primele ședințe.

Înscrie-te la prima ta ședință de Onda Coolwaves™ și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

500 lei

Preț / zonă / aprox 30 min

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica de confidențialitate  Înscrie-te la prima ta ședință de Onda Coolwaves™ și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  500 lei

  Preț / zonă / aprox 30 min

  „Tratamentul non-chirurgical numărul 1 pentru un posterior fără gropițe”, pentru rezultatele obtinuțe în eliminarea rapidă a aspectului celulitic, cu efecte vizibile cu ochiul liber după primele ședințe.

  Acționează eficient în stratul profund al țesutului adipos subcutanat, fără a dispersa energia în țesut sau a încălzi suprafața pielii.

  Desemnat de trofeul Anti-Ageing & Beauty Trophy 2018 – 2019 ca cea mai bună tehnologie pentru remodelare corporală non-invazivă.

  Efecte remarcabile asupra tuturor obiectivelor tale de fitness: centimetri în minus, zero celulită, piele fermă și întinerită.

  Remodelare nedureroasă, pe toate planurile

  Simplu și non-invaziv

  ONDA Coolwaves™

  Cea mai bună tehnologie pentru
  remodelare corporală non-invazivă.

  ONDA Coolwaves™ este singurul dispozitiv de remodelare corporală care folosește tehnologia cu microunde Coolwaves™ pentru a elimina aspectul celulitic, a reduce volumul stratului de grăsime în locurile în care îți dorești asta, și a reface elasticitatea naturală a pielii.

  Îți oferă o procedură revoluționară, cu care poți tonifia, elimina grăsimea și redefini conturul corpului tău, prin cele mai performante tehnologii non-invazive.

  Atinge-ți obiectivele de fitness mai ușor și mai rapid, cu tratamentul de slăbire localizată și reducere a celulitei care îți promite un corp suplu, tonifiat, fără durere.

  Echipamentul ONDA este desemnat de trofeul Anti-Ageing & Beauty Trophy 2018 – 2019 ca cea mai bună tehnologie pentru remodelare corporală non-invazivă.
  Ghidul de Chirurgie Cosmetică Tatler din Marea Britanie l-a consacrat că „Tratamentul non-chirurgical numărul 1 pentru un posterior fără gropițe”, pentru rezultatele obținute în eliminarea rapidă a aspectului celulitic, cu efecte vizibile cu ochiul liber după primele ședințe.

  Ce este ONDA Coolwaves™?

  ONDA este singurul dispozitiv de remodelare corporală care folosește tehnologia cu microunde Coolwaves™, microunde speciale care vizează selectiv celulele adipoase, pentru a reduce depozitele de grăsimi localizate, într-un mod sigur, eficient și fără durere.

  Coolwaves™ vizează în mod eficient țesutul conjunctiv dintre celulele adipoase în stadiile mai avansate ale celulitei și penetrează membrana celulelor grase de sub piele. Grăsimea este apoi eliberată în spațiul interstițial dintre celule și stimulează un aflux de celule inflamatorii (macrofage) din sânge. Celulele macrofage au rolul de a „curăța” prin înghițirea grăsimii libere și a oricăror resturi celulare, și sunt apoi drenate din corp prin procese naturale.

  ONDA Coolwaves™ este dispozitivul care îți aduce obiectivele de fitness mai aproape, în fiecare ședință. Dacă vrei să știi că elimini eficient grăsimea localizată și celulita, revigorând în același timp aspectul pielii din zona tratată, această procedură este cea mai potrivită pentru tine.

  Pune în evidență formele frumoase ale corpului tău

  Obține corpul pe care ți-l dorești, mai rapid ca oricând, mai ferm, mai plin de viață

  Soluțiile de slăbire neprofesionale nu au mereu efectele dorite. Dietele și exercițiile fizice intense te pot lăsa rapid fără energie, fără să aducă rezultatele pe care le aștepți.

  Dă-i corpului tău șansa să strălucească, cu metode dedicate frumuseții tale naturale.

  Cu ONDA Coolwaves™, poți modifica ușor aspectul zonelor problematice, lăsând formele tale naturale să iasă în evidență. Acțiunea dispozitivului este concentrată în timpul tratamentului exact pe partea corpului de unde ai nevoie să elimini grăsimea, să reduci celulita sau să refaci elasticitatea și tonusul pielii.

  Iar toate aceste rezultate nu au nevoie de ședințe diferite. Le putem aborda simultan, în cadrul aceluiași tratament de remodelare revoluționar și inovativ.

  La finalul terapiei de remodelare cu ONDA Coolwaves™, poți bifa cu succes fiecare obiectiv de pe lista ta - corp suplu, tonifiat, piele radiantă, refăcută din profunzime, și zero celulita.

  pentru grăsimea localizată

  Onda Coolwaves™

  ONDA este un sistem de remodelare corporală conceput pentru grăsimea localizată și celulită la persoanele al căror indice de masă corporală este mai mic de 30. Din păcate, nu este un tratament de slăbire care să funcționeze singur în cazul persoanelor obeze.

  Sculptează și elimină grăsimea și celulita

  Chiar și acolo unde alte metode nu te ajută

  ONDA Coolwaves™ acționează eficient în stratul profund al țesutului adipos subcutanat, fără a dispersa energia în țesut sau a încălzi suprafață pielii. Sistemul de răcire încorporat în dispozitiv are grijă de confortul tău pe toată perioada procedurii. Având integrate cele mai performante tehnologii de remodelare, efectele microundelor Coolwaves™ ajung ușor la sursa problemei, și pătrund chiar și acolo unde alte metode de remodelare nu îți pot oferi rezultatele dorite.

  În cazul dispozitivelor cu radiofrecvență, este posibil ca o mare parte a energiei emise să ajungă doar în epidermă și derm, încălzind pielea într-o asemenea măsură încât poate exista riscul de deteriorare a țesuturilor. În funcție de natura problemei pe care vrei să o elimini și de profunzimea stratului de grăsime, este posibil ca aparatele ce folosesc radiofrecvență pentru remodelare corporală să nu fie potrivite pentru tine.

  Aplicatoarele ONDA Shallow

  Siguranță pentru tine, eficientă pentru procesul de remodelare.

  Aplicatoarele speciale ONDA sunt concepute pentru a emite microunde Coolwaves™™ intr-un mod controlat, concentrand energia numai acolo unde este necesara (in tesut adipos subcutanat).

  Cele doua aplicatoare sunt folosite in functie de profunzimea lor de actiune, fiecare fiind conceput pentru diferite zone ale corpului sau pentru diferite obiective ale tratamentului.

  Sistemul de racire care intra in contact cu pielea este integrat in aplicator, racind pielea si contrabalansand caldura emisa de microunde.

  Pielea este protejata, confortul tau in timpul procedurii este mai mare, iar actiunea dispozitivului este concentrata in zona in care ai nevoie de efectele benefice ale acestuia.

  Contraindicații

  • Tulburări de coagulare ale sângelui
  • Boli cardiovasculare
  • Probleme oncologice
  • Defibrilator electric împlantat
  • Implanturi metalice
  • Ești însărcinată sau alăptezi

  Cum te ajută ONDA Coolwaves™ să reduci grăsimea localizat?

  • ONDA generează microunde la frecvența de 2,45 GHz, o frecvență care este absorbită doar de către celulele de grăsime din zona tratată. Conductivitatea pielii și a dermului - care conțîn multă apă, dar nu și grăsime - este mult mai mare decât cea a hipodermului. De aceea, atunci când microundele Coolwaves™ penetrează pielea, acestea trec direct prin straturile superioare fără a le supraîncălzi ( absorția fiind de aproximativ 20% din energia emisă), in timp ce acestea își concentrează acțiunea eficientă asupra grăsimii subcutanate care le absoarbe mai mult (aproximativ 80% din energie).
  • Performanța ONDA constă în capacitatea uimitoare de distribuție a energiei pentru remodelarea corporală (slăbire, anticelulită, fermitatea pielii). Un procent considerat de 80% penetrează direct stratul de grăsime, în timp ce numai 20% din energie ajunge în derm (căldura produsă este moderată de sistemul de răcire integrat).
  • Efectele în profunzime sunt reducerea celulitei și scăderea volumului stratului de grăsime. La suprafața pielii, undele emise de ONDA Coolwaves™ refac elasticitatea și textura tânăra a pielii, stimulând producția de colagen.

  Consultația gratuită la telefon

  Poți afla gratuit dacă ONDA Coolwaves™ este cea mai potrivită metodă pentru tine, în cadrul consultației telefonice inițiale. Astfel, avem ocazia să descoperim mai multe despre obiectivele tale de fitness, iar tu poți întreba mai multe despre procedura de remodelare cu ONDA Coolwaves™.

  Pasul 1

  Este recomandat să eviți expunerea la soare înainte de procedură și să cureți/ epilezi zona tratată. De asemenea, îți recomandăm să te hidratezi bine în zilele anterioare procedurii tale, aceste fapt va favoriza obținerea unor rezultate mai bune.

  Pasul 2

  După ce te așezi într-o poziție confortabilă, aplicatorul potrivit pentru obiectivul tău este poziționat în zona dorită. Procedura este nedureroasă, nu vei simți niciun disconfort sau altă senzație neplăcută. Efectele microundelor Coolwaves™ ajung în stratul pe care ne focusăm și procesul de remodelare începe.

  După tratament #1

  După tratament este posibil să observi o înroșire locală a pielii. Îți recomandăm să eviți expunerea la soare și băile foarte fierbinți. Este indicat să masezi ușor zona tratată și să ții legătură cu specialistul Artist Touch dacă ai nevoie de indicații ulterioare sau alte informații.

  După tratament #2

  Procesul de reducere a grăsimii, eliminare a celulitei și refacere a aspectului pielii a început odată cu procedura și continuă să acționeze chiar și între sesiunile de tratament. Păstrează un regim alimentar sănătos și monitorizează aspectul zonelor tratate, noi te așteptăm la următoarea ședință cu ONDA Coolwaves™.

  Top 5 motive să vii la o ședință de remodelare cu ONDA Coolwaves™

  • 1 | Ai acces la un dispozitiv considerat numărul 1 în lume pentru remodelare corporală, tratamentul celulitei și a grăsimii localizate
  • 2 | Este o procedură sigură și nedureroasă, cu o atenție deosebită pentru confortul tău pe durata tratamentului
  • 3 | Reduce celulita vizibil, după doar câteva ședințe. Poți vedea efectele tratamentului într-un timp foarte scurt, față de alte metode de a trata celulita
  • 4 | Elimină grăsimea localizat, chiar și acolo unde dietele nu te pot ajuta să reduci centimetrii care nu vor să dispară
  • 5 | Te bucuri de susținerea specialiștilor Artist Touch, care te vor ajuta să găsești cea mai simplă metodă de a obține corpul pe care ți-l dorești
  ARTIST TOUCH CLINIQUE

  Locul unde mereu te vei simți răsfățată

  Artist Touch este o clinică de remodelare corporală din Bucuresti, fondată în 2012 din dorința de a ajuta femeile să se simtă frumoase din nou, să scape de grăsimea în plus și de celulită.

  În cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni să slăbească peste 18880 de centimetri, și să își sculpteze corpul în zonele unde își doresc.

  Ce zone pot fi tratate cu ONDA Coolwaves™

  • Abdomen
  • Coapse
  • Șolduri
  • Linia sutienului
  • Fese
  • Bărbie

  Chiar și pentru problemele de tipul bărbie dublă sau grăsime localizată în zona toracelui (linia sutienului), ONDA CoolWaves este o soluție eficientă și rapidă pentru un aspect tonifiat, fără depozite de grăsime inestetice.

  Întrebări frecvente

  Este important să ai toate informațiile înainte de a alege procedura potrivită pentru tine. Ți-am pregătit aici toate detaliile care te pot ajuta să decizi, dar discută cu experții Artist Touch Clinique dacă ai mai multe întrebări.

  Te sunăm noi?
  Cât durează o ședință de tratament cu ONDA și de câte ședințe am nevoie?

  În funcție de zona tratată, o ședință de tratament per zona tratată durează aproximativ 30 de minute.
  Aplicatorul dispozitivului acoperă o suprafață de 15×15 cm, iar tratamentul durează aproximativ 15 minute.
  Putem trata până la 8 zone simultan într-o ședință cu ONDA.
  Consultația inițială îți va răspunde mai clar întrebării referitoare la numărul de În funcție de zona tratată, o ședință de tratament per zona tratată durează aproximativ 30 de minute.
  Aplicatorul dispozitivului acoperă o suprafață de 15×15 cm, iar tratamentul durează aproximativ 15 minute.
  Putem trata până la 8 zone simultan într-o ședință cu ONDA.
  Consultația inițială îți va răspunde mai clar întrebării referitoare la numărul de ședințe necesare, deoarece acesta depinde de factori fiziologici individuali: greutate, vârstă, obiectivele tale de remodelare corporală.edite necesare, deoarece acesta depinde de factori fiziologici individuali: greutate, vârstă, obiectivele tale de remodelare corporală.

  Ce simți în timpul unei ședințe cu ONDA Coolwaves™?

  Indiferent de tipul de tratament efectuat cu ONDA, nu vei simți deloc durere.
  Poți simți o căldură ușoară sub piele, dar și o senzație răcoroasă la suprafață. Zona tratată rămâne caldă câteva ore după ședința de tratament.

  În cât timp se văd rezultatele după procedura de tratament cu ONDA Coolwaves™?

  Rezultatele devin vizibile la aproximativ 2 săptămâni de la finalizarea celor 4 – 6 ședințe, pe aceeași zonă de tratament.

  Cât de frecvente sunt ședințele de remodelare cu ONDA Coolwaves™?

  Este indicat ca ședințele de tratament ONDA să fie efectuate la 2 - 3 săptămâni distanță, atât pentru reducerea grăsimii corporale cât și pentru tratamentul celulitei.
  Acest interval de timp este optim pentru a permite sistemului limfatic să elimine celulele de grăsime liberă și resturile celulare care au fost produse prin acțiunea dispozitivului în zona de tratament. Procesul fiziologic de drenare a resturilor eliminate este esențial pentru un rezultat final așa cum îți dorești, de aceea corpul are nevoie de acest interval de așteptare între două ședințe de tratament.

  Cum pot menține cât mai mult timp rezultatele obținute?

  Ca și în cazul altor tratamente de remodelare, regulile pentru un stil de viață sănătos îți vor permite să te bucuri de un corp sculptat și tonifiat pentru un timp cât mai îndelungat.
  Evită alimentele nesănătoase și băuturile acidulate cu mult zahăr, fă mișcare într-un ritm moderat pentru a combate efectele unui stil de viață sedentar și ai grijă să te hidratezi corespunzător. În acest mod, depozitele de grăsime nu se vor reface, iar tu te vei simți mai bine și mai frumoasă în corpul tău.

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni sa slabeasca peste 18880 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google

  [wprevpro_usetemplate tid="1"]