NuEra® Tight
Radiofrecvența facială

NuEra® Tight Facial redă tenului tău frumusețea. Tratamentul de remodelare facială cu NuEra Tight îți oferă o nouă definiție a îngrijirii feței tale. Tenul își recapătă fermitatea și elasticitatea, într-o procedură anti-îmbătrânire completă.

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

FĂRĂ OPERAȚIE. FĂRĂ DIETE STRICTE. FĂRĂ ANTRENAMENTE EPUIZANTE.

Ajută-ți fața să își recapete prospețimea, printr-o procedură non-invazivă de lifting cu NuEra Tight. Un aparat conceput pentru a-ți oferi rezultatele pe care le dorești, fără disconfort și fără perioadă de recuperare necesară în cazul procedurilor chirurgicale.

Aplicatorul special pentru procedura de rejuvenare a tenului se focusează pe fiecare zonă, într-un mod delicat și eficient, pentru un efect mai vizibil și mai rapid de lifting și de întinerire.

NuEra Tight acționează din profunzime până la stratul superior al pielii, și reduce efectele trecerii timpului. Acționând în profunzime, stimulează procesul natural de refacere a elasticității pielii și redefinește tonusul, pentru efecte de durată.

Cu ajutorul procedurilor de remodelare și rejuvenare facială cu NuEra Tight, te simți mai bine în pielea ta și îți redescoperi frumusețea naturală.

Înscrie-te la prima ta ședință de NuEra® Tight Facial și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

350 lei

450 lei

Preț / ședință / 30 min

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica de confidențialitate  Înscrie-te la prima ta ședință de NuEra® Tight Facial și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  350 lei

  450 lei

  Preț / ședință / 30 min

  Cel mai performant dispozitiv de remodelare și redefinire a pielii lăsate, care îți oferă beneficiile unei intervenții complete, fără disconfortul procedurilor chirurgicale.

  Concentrează 3 tehnologii inovatoare pentru a-ți oferi o piele netedă, întinsă și sănătoasă.

  Tenul îți recapătă fermitatea și elasticitatea, într-o procedură anti-îmbatranire completă.

  Scapi rapid și vizibil de problemele pe care cremele și serurile nu le pot elimina.

  Oferă tenului tău o prospețime aparte, în fiecare etapă a vieții

  Elimină ridurile și liniile fine - cu efecte de lifting rapide și de durată

  Meriți să te simți frumoasă

  Procedurile NuEra Tight asigură o aplicare uniformă a beneficiilor radiofrecvenței medicale. Bucură-te de efecte vizibile, după fiecare tratament special conceput pentru a remedia problemele apărute odată cu trecerea anilor, și descoperă modul unic prin care NuEra Tight îți ajută pielea să redevină fermă și netedă.

  Acționând blând și fără durere, NuEra Tight îmbunătățește aspectul și elasticitatea pielii pentru zonele din jurul ochilor, al gurii, obrajilor și gâtului. Pielea își recapătă aspectul tânăr, ridurile sunt ameliorate, efectele trecerii timpului sunt reduse vizibil după fiecare aplicare a tratamentului revoluționar cu radiofrecvență pentru față.

  Frumusețe naturală

  Încurajează producția de colagen natural

  Procedura de radiofrecvență cu NuEra Tight Facial funcționează prin creșterea controlată a temperaturii din zona tratată, provocând reacția naturală a organismului: modificarea fibrelor de colagen și regenerarea lor. Colagenul acționează din straturile interioare ale tenului, redefinind aspectul pielii tale. Aceasta devine mai elastică și mai fermă, recăpătându-și aspectul natural și radiant.

  Remodelează și întinerește

  Fără durere, fără ace, fără perioadă de recuperare

  Te simți mai frumoasă în pielea ta, îți admiri reflexia din oglindă și te bucuri de senzația plăcută de piele întinsă și uniformă. Fiecare dintre noi merită să își descopere propria frumusețe a tenului, în care se oglindește perfect frumusețea interioară.

  Tenul tău se confruntă cu stimuli externi care îi pot afecta integritatea. Razele UV facilitează apariția ridurilor, poluarea își poate spune și ea cuvântul, iar trecerea anilor este marcată în moduri cu care s-ar putea să nu fii 100% împăcată.

  Este aproape imposibil să găsești crema perfectă, soluția din cutie care să șteargă cu buretele problemele cu care se confruntă pielea ta. Cel mult, acestea pot fi potrivite pentru a menține hidratarea tenului din exterior, acționând local și cu efecte de scurtă durata.

  Tratamentele faciale cu NuEra Tight facilitează procesul natural de refacere al pielii, acționând din profunzime, până la suprafață. Acum te poți bucura de o piele vizibil mai tânără, fără să fie nevoie să apelezi la metode chirurgicale de rejuvenare, cu rezultate garantate pe termen lung.

  Rezultate vizibile

  Acționează rapid, acolo unde ai nevoie

  Datorită eficacității acestui dispozitiv inovator, NuEra Tight permite rezultate vizibile aproape imediat în privința reducerii ridurilor și a refacerii tonusului pielii tale. Te poți întoarce imediat la programul tău obișnuit, fără să ai nevoie de perioadă de recuperare sau repaos de la activitățile tale preferate.

  Ce este NuEra® Tight

  NuEra® Tight Facial este un dispozitiv non-invaziv de ultimă generație pentru radiofrecvența medicală. Acesta acționează printr-un aplicator bipolar, aplicatorul special pentru zone mari sau mici - cu sistem de răcire - și prin electrozii cu multiple dimensiuni, pentru distribuție uniformă a energiei și pentru a focusa căldura emanată în zonele asupra cărora se concentrează tratamentul.

  Inovator prin modul de operare sigur și eficient, NuEra® Tight combină 3 tehnologii performante într-un singur dispozitiv, pentru ca rezultatele finale să fie mai rapide și mai surprinzătoare.

  Bucură-te de avantajele fiecărui modul integrat în acest super dispozitiv de remodelare corporală, care atacă pe rând sau simultan fiecare strat al țesutului tratat, pentru un rezultat final așa cum îți dorești.

  FocalRF

  FocalRF - un nou nivel de control și precizie

  NuEra® Tight cu tehnologia FocalRF folosește 5 frecvente – 470 kHz, 1 MHz, 2 Mhz, 4 MHz, 6 MHz, pentru a pătrunde la diferite adâncimi în țesut, ceea ce permite atât o acțiune superficială (reducerea ridurilor și a laxitătii cutanate), cât și în profunzime (slăbire localizată și reducerea celulitei).

  Frecvența cea mai mică este destinată penetrării adânci a zonei tratate, iar variațiile de frecvență se modifică în corespondență cu rezultatul dorit: eliminarea statului de grăsime, tonifiere, tratarea celulitei sau reducerea aspectului ridurilor.

  NuApic

  NuApic - siguranță și eficacitate, pentru fiecare procedură

  Tehnologia NuAPIC automatizează și reglează controlul temperaturii pe toată durata tratamentului, asigurând o încălzire precisă și o menținere a temperaturii dorite pe toată perioada tratamentului. În mod automat și gradual, crește puterea radiofrecvenței pentru a ajunge la temperatura setată și apoi o menține constantă în tot intervalul de timp selectat.

  În același timp, aplicatorul este dotat cu un senzor de temperatură care detectează (în timp real) temperatura epidermei. Temperatura va continua să crească treptat timp de 1 minut, 1 minut și jumătate, până atinge temperatura selectată. Astfel, se obține o încălzire rapidă a țesutului și o eficiență crescută a tratamentului prin menținerea aceleiași temperaturii terapeutice pe tot parcursul ședinței.

  NuLogic

  NuLogic - mai multe protocoale de tratament, într-o singură sesiune

  Tehnologia NuLogic este modul unic prin care NuEra Tight permite o personalizare deosebită a procedurii, adaptând opțiunile de utilizare pentru un plan de tratament individual. Permite combinarea parametrilor pentru mai multe proceduri într-o singură ședință, pentru a bifa cu succes fiecare obiectiv de tratament, în același timp - reducerea stratului de grăsime, tonifiere, remodelare corporală și lifting sau netezire a pielii.

  Contraindicații

  • sarcină și alăptare
  • orice afecțiune în care creșterea temperaturii este contraindicată
  • injecții cu fillere dermice pe bază de acid hialuronic sau toxină botulinică în zona tratată (căldura reduce efectul acestora) implanturi metalice pe zona tratată
  • tratament cu medicamente care cresc sensibilitatea pielii la căldură
  • tratament cu medicamente care modifică metabolismul pielii
  • tratament cu medicamente anticoagulante
  • afecțiuni oncologice sau leziuni precanceroase în zona de tratament
  • afecțiuni semnificative sau orice afecțiuni inflamatorii ale pielii
  • herpes simplex in zona de tratament
  • herpes labial activ
  • risc crescut de cicatrici cheloide (doar în cazul tratamentului pentru atrofia pielii)
  • lacerații deschise sau răni
  • boli cronice sau cutanate virale, fungice sau bacteriene
  • infecții locale sau sistemice active
  • dereglări hormonale
  • tăieturi, răni, piercing-uri, tatuaje în zona tratată

  Cum funcționează NuEra® Tight

  • Atunci când căldura acționează asupra celulelor de grăsime, care permit o propagare optimă a câmpului electric, acestea se modifică sub acțiunea temperaturii la care sunt expuse. O expunere de 30 minute la temperaturi între 43 – 45°C declanșează lipoliza, procesul de distrugere a adipocitelor, iar țesutul gras de sub piele este redus în volum.
  • Dispozitivele de radiofrecvență medicală folosesc acest fenomen pentru remodelarea corporală. Undele generate de aparatele de radiofrecvență “încălzesc” țesutul tratat prin alternarea cu rapiditate a curentului dintre electrozii aparatului. În timpul acestui proces, rezistența țesuturilor transformă energia electrică în căldură.
  • În acest mod, NuEra® Tight Facial reduce stratul de grăsime subcutanată din zona tratată, elimină celulita și sculptează fiecare parte a corpului, acționând la frecvențe diferite, adaptate problemei cu care te confrunți.
  • În procedurile NuEra Tight pentru rejuvenare facială, scopul tratamentului este ca țesutul să se încălzească până la o temperatură de 65°C – 75°C, în timp ce temperatura epidermei nu trebuie să depășească 42°C – 45°C. La această temperatură, activitatea de stimulare a fibroblastelor are ca rezultat producerea naturală a fibrelor de acid hialuronic, elastină și colagen.
  • Declanșarea acestui proces natural la nivelul straturilor pielii duce la efectul de „strângere”, netezire și întinerire clinică a pielii, la reducerea ridurilor și la refacerea elasticității naturale a tenului tău.
  ARTIST TOUCH CLINIQUE

  Locul unde mereu te vei simți răsfățată

  Artist Touch este o clinică de remodelare corporală din Bucuresti, fondată în 2012 din dorința de a ajuta femeile să se simtă frumoase din nou, să scape de grăsimea în plus și de celulită.

  În cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni să slăbească peste 18880 de centimetri, și să își sculpteze corpul în zonele unde își doresc.

  Ce zone pot fi tratate cu NuEra® Tight

  • In zona ochilor
  • Barbie și Gât
  • Pe frunte
  • Pe obraji
  • In jurul gurii

  O aplicare uniformă a tratamentului de remodelare facială cu NuEra® Tight Facial îți permite să te bucuri de piele mai fermă, mai netedă și mai întinsă pe toate zonele feței. Reduce cu ușurință semnele vizibile de îmbătrânire și acționează în profunzime, pentru efecte de durată, care te ajută să fii mai încântată de pielea ta, zi după zi.

  creștere controlată

  Radiofrecvența cu NuEra Tight

  Procedura de radiofrecvență cu NuEra® Tight Facial funcționează prin creșterea controlată a temperaturii din zona tratată, provocând reacția naturală a organismului: modificarea fibrelor de colagen și regenerarea lor. Colagenul acționează din straturile interioare ale tenului, redefinind aspectul pielii tale. Aceasta devine mai elastică și mai fermă, recapatandu-și aspectul natural și radiant.

  Top 5 motive să vii la o ședință de remodelare facială cu NuEra® Tight

  • 1 | Este 100% sigură și nedureroasă - Fără ace, fără stres, fără perioada de recuperare
  • 2 | Reduce vizibil ridurile și aspectul de piele lăsată, stimulează refacerea rezervelor de colagen naturale
  • 3 | Are efecte de durată, de care te poți bucura pentru mult timp
  • 4 | Scapi rapid și vizibil de problemele pe care cremele și serurile nu le pot elimina
  • 5 | Ai suportul unei echipe de profesioniști, care te ajută să îți recapeți încrederea în frumusețea ta

  Primul pas e consultația gratuită la telefon

  În timpul primei conversații cu un specialist Artist Touch, avem posibilitatea de a te cunoaște mai bine și de a descoperi împreună dacă NuEra Tight este soluția potrivită pentru tenul tău.

  Pasul 1

  Te ajutăm să te pregătești pentru procedură. Tenul tău este curățat de orice urmă de machiaj sau de produse cosmetice, și apoi aplicăm un gel special pe fiecare zonă tratată. Monitorizăm senzațiile resimțite și confortul tău pe toată perioada procedurii.

  Pasul 2

  Aplicatorul special pentru zone mici încălzește ușor zonele feței pe care este nevoie să concentrăm beneficiile radiofrecvenței. Vei simți o senzație plăcută de încălzire, iar aspectul pielii poate fi mai roșu sau mai iritat imediat după procedură.

  Pasul 3

  Curățăm gelul în exces și ne asigurăm că te simți confortabil. Un specialist Artist Touch te va monitoriza pentru puțîn timp după procedură, iar apoi îți poți continua ziua exact așa cum dorești. Aspectul roșu al pielii va dispărea in câteva ore.

  Întrebări frecvente

  Este important să ai toate informațiile înainte de a alege procedura potrivită pentru tine. Ți-am pregătit aici toate detaliile care te pot ajuta să decizi, dar discută cu experții Artist Touch Clinique dacă ai mai multe întrebări.

  Te sunăm noi?
  Ce simt in timpul procedurii faciale cu NuEra Tight?

  Zona tratată se încălzește și poate fi ușor mai roșie decât de obicei, însă nu vei simți durere sau alt disconfort. Pe parcursul tratamentului, vom monitoriza cu atenție nivelul tău de confort.

  Cât durează o ședință pentru rejuvenare facială cu NuEra Tight?

  În funcție de scopul tratamentului și de intensitatea problemei cu care te confrunți, aplicarea procedurii de radiofrecvență medicală pentru zonele fetei va dura aproximativ 30 de minute. În timpul consultației gratuite pe care o poți programa, un membru al echipei Artist Touch Clinique îți va oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru obiectivele tale de remodelare sau rejuvenare.

  Când pot observa rezultatele tratamentului?

  Datorită eficacității acestui dispozitiv inovator, NuEra Tight permite rezultate vizibile aproape imediat în privința reducerii ridurilor și a refacerii tonusului pielii tale. Însă pentru rezultate optime, va trebui să urmezi tratamentul recomandat de specialistul care te va consulta pentru a constata care sunt problemele pe care le dorești înlăturate și care este aspectul final pe care îl poți obține.

  Cum pot menține pentru mai mult timp rezultatele obținute?

  Este recomandat să urmezi în continuare un stil de viață sănătos, să te hidratezi și să îți protejezi piele de stimulii din exterior. Pentru a combate efectele pe care mediul înconjurător le are asupra tenului tău, poți opta pentru o crema de protecție solară care să împiedice acțiunea razelor UV și efectele acesteia.
  O ședință periodică de întreținere cu NuEra Tight îți va asigura o piele netedă, fermă și plăcută pentru un timp cât mai lung.

  Recăpăta-ți poftă de viață

  Descoperă rapid care sunt cele mai eficiente metode care te vor ajuta să obții corpul pe care ți-l doreșți.

  Noi îți oferim suportul de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini visul și pentru a te simți tânără și frumoasă în pielea ta.

  Găsim împreună cea mai eficientă soluție pentru problemele pe care vrei să le înlături, și faci astfel primul pas către corpul în care te simți cel mai bine

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni sa slabeasca peste 18880 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google

  [wprevpro_usetemplate tid="1"]