Rejuvenare Facială

Pielea ta are nevoie de ajutor pentru a arăta mai bine, indiferent de vârstă. Cremele și soluțiile de moment au acțiune scurt și se limitează la efecte superficiale. Cu un tratament de rejuvenare facială, ai îngrijire în profunzime și efecte de durată.

Transformă-ți Corpul. Transformă-ți Viața!

Procedura de rejuvenare facială este mai mult decât un simplu tratament cosmetic. Este modul tău de a avea grijă de fericirea ta. Adaptând fiecare procedură la nevoile individuale tale, tratamentele personalizate de la Artist Touch te ajută să îți recapeți încrederea în frumusețea ta.
Alege tratamentul perfect pentru tine si bucura-te de rezultate.

Rezultate naturale, fără durere: Tehnologia și tratamentele noastre non invazive îți aduc un aspect rejuvenat, fără să îți producă disconfort sau să ofere un look artificial. pentru a vă oferi un aspect tânăr și vibrant, fără a părea artificial sau exagerat.

Confort garantat: Tratamentele de rejuvenare facială sunt nedureroase și nu implică o perioadă de recuperare. Te poți întoarce imediat la programul tău obișnuit.

Îngrijire personalizată: Analizăm fiecare aspect care te preocupă în legătură cu tenut tău și concepem un plan care se potrivește pentru problemele cu care te confrunți. Monitorizăm rezultatul și îți oferim recomandări care te ajută să îți păstrezi tenul revigorat cât mai mult timp.

scroll

Venus Viva®

Actiune antirid și anti imperfecțiuni, cu tehnologia specială de rejuvenare. Potrivit pentru toate tipurile de ten, acest tratament elimină ridurile și îmbunătățește vizibil cicatricile și urmele lăsate de acnee.

descopera

Este potrivit pentru toate tipurile de ten, sigur și fără efecte adverse

Este o metodă minim invazivă de a-ți recăpăta fermitatea și elasticitatea pielii

Venus Legacy® Facial

Un tratament revoluționar, pentru rezultate optime fără durere. Oferă pielii aspectul ferm, neted și tânăr, și elimină grăsimea din profunzime, cu ajutorul radiofrecvenței multipolare.

descopera

Reduce vizibil ridurile (chiar și ridurile profunde) cu până la 90%

Piele mai netedî și mai tonifiată cu până la 80%

NuEra® Tight Facial

Aplicatorul special livrează toată energia dispozitivului în zona tratată, și oferă beneficii vizibile rapid pentru bărbie dublă sau piele lăsată. Ai la dispoziție un tratament inovator cu 3 tehnologii într-o singură procedură, și te bucuri rapid de rezultatele dorite.

descopera

Este 100% sigură și nedureroasă - Fără ace, fără stres, fără perioadă de recuperare

Reduce vizibil ridurile și aspectul de piele lăsată, stimulează refacerea rezervelor de colagen naturale

Mezoterapie cu ace faciala

Tratament minim invaziv, care livreaza în zona tratată un cocktail de substanțe active benefice pielii tale. Aceasta este mai netedă, mai frumoasă, complet rejuvenata și radiantă, cu un disconfort redus și efecte vizibile pentru un timp îndelungat.

descopera

Potrivit pentru estomparea ridurilor și pentru un efect de piele hrănită din profunzime

Ameliorează aspectul cicatricilor post acneice

Rezultate imediate

Nu putem opri timpul, dar putem reda pielii prospețimea specifică tinereții. Cu tratamentele personalizate de rejuvenare facială, combatem efectele lăsate de trecerea anilor și încurajăm procesele naturale de refacere a pielii. Pentru un ten vizibil mai frumos, de la prima ședință.

te sunăm noi?

Rejuvenare Facială

Gabriela Mirea

fondator & specialist

In cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni sa slabeasca peste 18880 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

Contactează-mă
Recenzii

Ce spun clienții noștri

Rezultate reale, transformări de succes.
Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

recenzii verificate Google

[wprevpro_usetemplate tid="1"]