Slăbire Localizată

Tratamentele pentru slăbire localizată acționează acolo unde dietele și exercițiile fizice nu te ajută să reduci stratul de grăsime.

Transformă-ți Corpul. Transformă-ți Viața!

Tratamentele pentru slăbire localizată acționează acolo unde dietele și exercițiile fizice nu te ajută să reduci stratul de grăsime. Sunt soluția rapidă și sigură de a reduce volumul stratului adipos exact acolo unde ai nevoie, pentru un corp suplu și tonifiat. Descoperă procedura potrivită pentru tine și bucură-te de rezultate vizibile de la primele ședințe

Elimină grăsimea și reduce volumul stratului adipos, chiar și acolo unde dietele și sportul nu pot face nici o diferență

Reduce stratul de grăsime exact acolo unde îți dorești.

Cel mai personalizabil tratament de remodelare corporală, care are rezultate optime pentru reducerea stratului de grăsime exact acolo unde îți dorești.

scroll

Criolipoliză

Scapă de grăsimea nedorită printr-o procedură sigură și performantă. La Artist Touch Clinique, te răsfățăm cu grijă, confort și cu un dispozitiv unic în România, IceSculptor 360°

descopera

Scazi între 3 și 8 cm în talie după o singură ședință.

Îți remodelezi zonele unde dieta și exercițiile nu te ajută.

Hifu Scizer®

Până la 12 centimetri in minus după singură ședință, cu o tehnologie disponibilă doar la Artist Touch.

descopera

Suntem singura clinică din România în care poți beneficia de tratamentul Scizer Sonic

O sesiune medie durează doar 60 de minute.

Onda CoolWaves®

Acțiune focusată exact pe zona în care ai nevoie de eliminarea celulitei. Premiat și recunoscut ca unul dintre cele mai eficiente dispozitive pentru reducerea celulitei, cu rezultate vizibile rapid, fără durere.

descopera

Reduce celulita vizibil, după doar câteva ședințe.

Putem trata până la 8 zone simultan într-o ședință cu ONDA.

NuEra® Tight

Cea mai personalizată metodă de reducere și ameliorare a celulitei. Dispozitivul acționează la profunzimea de care ai nevoie, pentru a elimina exact sursa problemei. Aspect final tonifiat, suplu și uniform, fără intervenții dureroase sau timp de recuperare.

descopera

Reface elasticitatea pielii în zona tratată.

Tratează pielea lăsată, celulita și grăsimea localizată într-o singură procedură.

Venus Legacy®

Diminuează eficient și gradual aspectul celulitei, exact în zonele în care ai nevoie. Acționează în profunzime, combinând 3 tehnologii de ultimă generație pentru un aspect uniform, frumos și natural. Zero durere, zero efecte adverse - zero celulita în zonele problematice.

descopera

Soluția perfectă anticelulită și antivergeturi.

Soluția perfectă anticelulită și antivergeturi.

Rezultate imediate

Transformare vizibilă și un corp mai frumos cu fiecare procedură care te ajută să ai grijă de tine. Vezi efectele tratamentelor de remodelare după primele ședințe și te bucuri de un corp mai suplu și mai tonifiat.

te sunăm noi?

Slăbire Localizată

Gabriela Mirea

fondator & specialist

In cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni sa slabeasca peste 18880 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

Contactează-mă
Recenzii

Ce spun clienții noștri

Rezultate reale, transformări de succes.
Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

recenzii verificate Google

[wprevpro_usetemplate tid="1"]