Dermio Care Plus

Dermio Care Plus - Terapia cu Lumini și Oxigen cu Ioni Negativi. Odihna nu a mai fost niciodată atât de prețioasă. Cu Dermio Care Plus relaxarea ta capătă noi valențe curative, ajutându-ți corpul să își recapete tinerețea şi energia, totul cu un plus de frumusețe a chipului și sănătate a trupului.

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

FĂRĂ OPERAȚIE. FĂRĂ DIETE STRICTE. FĂRĂ ANTRENAMENTE EPUIZANTE.

Puterea miraculoasă a oxigenului este acum disponibilă tuturor celor care ne trec pragul, fără pic de efort. Dermionologia, care stă la baza funcționarii lui Dermio Care Plus, separă ionii pozitivi de cei negativi, aceștia din urmă ajungând să facă adevărate minuni pentru pielea ta şi corpul tău.

Vino să te deconectezi alături de noi, în timp ce simplitatea unor principii naturale dă timpul înapoi pentru tine, garantând un efect de rejuvenare instantanee. Cu o tehnologie germană de ultimă generație, premiată la nivel internațional, și specialiști bine instruiți în tehnicile și procedurile cele mai moderne, în clinică noastră te vei regăsi de fiecare dată mai relaxată, mai tânăra si mai frumoasă.

Preț pe siguranța ta, procedura cu ioni negativi și terapie prin lumină fiind total non-invazivă, iar mediul de lucru atent controlat pentru a respecta toate normele igienico-sanitare în vigoare.

Înscrie-te la prima ta ședință Dermio Care - Oxigen cu ioni negativi

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

199 lei

Preț / ședință / 60 min

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica de confidențialitate  Înscrie-te la prima ta ședință Dermio Care - Oxigen cu ioni negativi

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  199 lei

  Preț / ședință / 60 min

  Dermio Care Plus intensifică oxigenarea celulară, revitalizând tenul obosit.

  Prin îmbogățirea pielii cu ioni negativi, procesul de regenerare este accelerat.

  Tratamentul combate efectele stresului oxidativ, conferind pielii un aspect proaspăt și luminos.

  Ioni negativi purifică și detoxifică pielea, rezultând un ten mai clar și mai sănătos.

  Ce se întâmplă în timpul tratamentului?

  La nivel epitelial expunerea la ionii negativi determină o producție sporită de colagen natural, aliatul tău în lupta cu semnele îmbătrânirii. Aparatul Dermio Care Plus îți întinerește tenul pe loc, redându-i fermitatea și strălucirea, diminuând ridurile deja existente și prevenind apariția unora noi, acțiunea lui continuând și după încheierea ședinței, prin schimbările organice pe care le antrenează ca accelerator metabolic și celular.

  Aparatul Dermio Care Plus îți întinerește tenul pe loc, redându-i fermitatea și strălucirea, diminuând ridurile deja existente și prevenind apariția unora noi, acțiunea lui continuând și după încheierea ședinței, prin schimbările organice pe care le antrenează ca accelerator metabolic și celular.

  Modificând ph-ul țesuturilor asupra cărora acționează, oxigenarea intensivă va trezi la viață în tenul tău o serie de enzime esențiale în sinteza colagenului, care îți garantează un plus de elasticitate pe termen lung

  ARTIST TOUCH CLINIQUE

  Locul unde mereu te vei simți răsfățată

  Artist Touch este o clinică de remodelare corporală din București fondată în 2012 din dorința de a ajuta femeile să se simtă frumoase din nou, să scape de grăsimea în plus și celulită.

  În cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni să slăbească peste 18880 de centimetri, și să își sculpteze corpul în zonele unde își doresc.

  Colorăm viața pentru frumusețea și sănătatea ta

  Știi deja despre efectele pozitive ale deconectării de la stresul zilnic, însă alături de noi vei descoperi și alte beneficii inovative pentru frumusețea și sănătatea ta. Imaginează-ți o după amiază în care stai câteva minute doar tu cu gândurile tale, într-o atmosferă liniștită, fără vreo grijă. Cum ar fi dacă acest moment de binemeritat respiro s-ar traduce într-un ten tânăr şi un organism energizat?

  Recapătă-ți pofta de viață

  Descoperă rapid care sunt cele mai eficiente metode care te vor ajuta să obții corpul pe care ți-l dorești. Noi îți oferim suportul de care ai nevoie pentru a-ți îndeplini visul și pentru a te simți tânără și frumoasă în pielea ta. Găsim împreună cea mai eficientă soluție pentru problemele pe care vrei să le înlături, și faci astfel primul pas către corpul în care te simți cel mai bine.

  Pe lângă beneficiile estetice, terapia cu ioni negativi îți va îmbunătăți și sănătatea

  • Crește nivelul de serotonină, care influențează major buna funcționare a organismului: somnul, memoria, temperatura, apetitul, comportamentul sexual, procesul de învățare, sistemul endocrin și vindecarea rănilor (prin stimularea creșterii anumitor celule)
  • Accelerează toate procesele metabolice
  • Oferă un plus de energie
  • Combate depresia, oboseala, anxietatea
  • Ajută la curățarea sistemului respirator de impurități
  • Diminuează durerile de cap și migrenele
  • Reduce tensiunea arterială și colesterolul
  • Minimizează riscul dezvoltării de alergii sau astm bronșic

  Beneficiile Terapiei cu Lumini

  Roșu

  Vindecarea rănilor
  Stimularea formării colagenului
  Repararea pielii (anti-îmbătrânire)
  Previne și reduce țesutul cicatricei
  Creşte fluxul de sânge şi circulaţia
  Crește reproducerea celulară.

  Verde

  Detoxifiere
  Antibacterian
  Ameliorează stresul
  Întărește sistemul imunitar
  Intărește mușchii și oasele

  Albastru

  Antiseptic și antibacterian
  Antiinflamator
  Efect astringent. Usucă secrețiile
  Întărește sistemul imunitar
  Folosit în cazurile cu acnee.

  Împreună cu efectele ionilor negativi, Dermio Care Plus îți aduce și o gama completă de beneficii prin terapia cu lumini. O singură ședința garantează:

  • Regenerarea celulară
  • Producerea de țesut cicatrial pentru vindecarea rapidă a rănilor
  • Accelerarea fluxului sanguin și a refacerii organismului la nivel celular
  • Stimularea sistemului imunitar
  • Eliminarea toxinelor depozitate in organism
  • Fortifierea sistemului osos și muscular
  • Combaterea inflamațiilor de orice fel
  • Ameliorarea durerilor
  • Diminuarea acneei

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni sa slabeasca peste 18880 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google

  [wprevpro_usetemplate tid="1"]