Velashape III

Acest tratament se poate folosi pentru tonifierea pielii la nivel de coapse, pulpe, gambe, abdomen, brațe, fese dar și la nivelul feței pentru a trata bărbia dublă.

Transformă-ți obiectivele de fitness în realitate!

Știați că majoritatea femeilor suferă de celulită, indiferent de vârstă sau greutate?

Avem o veste bună pentru voi! Afecțiuni precum celulita și `coaja de portocală` pot acum fi tratate în mod eficient cu ajutorul aparatului Velashape 3. Acum poți să scapi și tu de celulită și să pierzi centimetri din circumferința prin protocolul Velashape 3!

Velashape 3 este rezultatul multor ani de cercetare și a zeci de studii clinice. Acest aparat se poate lăuda cu 5 milioane de tratamente de succes la nivel global, el aducând atât femeilor cât și bărbaților posibilitatea de a-și retonifia pielea și a elimina celulita. Totul fără durere, fără efort, acest tratament nenecesitând recuperare.

Protocolul Velashape 3 este special conceput pentru cei care vor să arate bine și au nevoie de rezultate rapide la nivel de tonifiere și pierdere din circumferința. Cu un grad de succes dovedit clinic de 97%, și cu o piedere medie în circumferință de 2 cm*, protocolul Velashape 3 este un tratament perfect pentru toți cei care doresc un tratament eficient, comfortabil, cu rezultate vizibile imediat și este recomandat tuturor celor care doresc să se tonifieze și să scape de celulită și de aspectul inestetic de ‚coajă de portocală’.

Velashape 3 este cea mai nouă și mai bună soluție pentru cei care vor să elimine celulita, aspectul de `coajă de portocală’, precum și pentru cei care vor să piardă eficient și rapid din centimetri la nivelul circumferinței coapselor, pulpelor, șoldurilor sau mijlocului.

Înscrie-te la prima ta ședință de Velashape III și primești o consultație GRATUITĂ.

TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

SERVICIU INDISPONIBIL

  Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale solicitate si cu Politica de confidențialitate  Înscrie-te la prima ta ședință de Velashape III și primești o consultație GRATUITĂ.

  TRANSFORMĂ-ȚI CORPUL, TRANSFORMĂ-ȚI VIAȚA!

  SERVICIU INDISPONIBIL

  Velashape 3 presupune îmbinarea cu succes a 4 tehnologii de remodelare corporală

  Acest aparat dă un nou standard în materie de remodelare corporală.

  Cu rezultate excelente și un grad de satisfacție declarat de 97%

  Acest tratament se poate folosi pentru tonifierea pielii

  Tehnologia Velashape 3

  Protocolul unic implementat de aparatul Velashape 3 presupune îmbinarea cu succes a 4 tehnologii de remodelare corporală pentru a obține un tratament unic, sigur, rapid, plăcut și mai ales, eficient. Prin îmbinarea inovativă a tehnologiei bazate pe lumina infraroșu, cu radiofrecvență, vacuumul pulsat și un masaj blând, aplicat cu presiunea corectă prin intermediul unor role mecanice, se obțin rezultate de invidiat.

  Acest aparat dă un nou standard în materie de remodelare corporală. Cu rezultate excelente și un grad de satisfacție declarat, de 97%, Acest aparat a adus bucurie și încredere în sine la milioane de oameni în jurul lumii.

  Velashape 3 este un tratament de remodelare coporală care merită încercat! Este momentul să-ți faci o programare și să-l încerci și tu. Nu uitați, rezultatele pot fi observate chiar de la primele ședințe!

  ARTIST TOUCH CLINIQUE

  Locul unde mereu te vei simți răsfățată

  Artist Touch este o clinică de remodelare corporală din București fondată în 2012 din dorința de a ajuta femeile să se simtă frumoase din nou, să scape de grăsimea în plus și celulită.

  În cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni să slăbească peste 18880 de centimetri, și să își sculpteze corpul în zonele unde își doresc.

  Cât de repede observ rezultatele și cât persistă acestea?

  Primele rezultate se observă chiar după prima ședință. Atunci vei putea observa primele beneficii în special la nivel al aspectului pielii, textura acesteia fiind vizibil îmbunătățită.

  După 8 săptămâni de la prima ședință vei observa reducerea semnificativă a stratului adipos precum și a laxitătii cutanate. Studiile clinice au arătat că prin protocolul Velashape 3 poți pierde și tu aproximativ 2 centimetri* din circumferința abdomenului și până la 1.5 centimetri din circumferința coapselor.

  Atât rezultatele cât și numărul de ședințe necesar pot varia ușor în funcție de caracteristicile individuale.

  După terminarea tratamentului îți recomandăm o dietă bogată în fibre și vitamine alături de un stil de viață sănătos, precum și activitate sportivă susținută. Toate acestea, alături de lipsa unor variații de greutate considerabile, te vor ajuta să-ți menții rezultatele timp îndelungat.

  VELASHAPE 3

  De câte ședințe am nevoie?

  În funcție de necesități și de caracteristicile individuale ale fiecărui organism, sunt necesare între 4 și 8 ședințe, distanțate la 7-14 zile una de alta. Numărul de ședințe este determinat de către terapeut, acesta stabilind numărul exact de ședințe necesare în funcție de tipul de celulită precum și de gradul de laxitate al pielii. În general, un protocol de tratament va implică 4 ședințe, care vor fi realizate la două săptămâni distanță.

  Cum funcționează Velashape 3?

  • Aparatul Velashape 3 a fost dezvoltat prin înglobarea sigură și eficientă a 4 tehnologii de ultimă generație în materie de remodelare corporală pentru a crea un protocol unic. Acest protocol de tratament a trecut cu success numeroase studii clinice.
  • Comform rezultatelor, clienții cărora li s-a administrat un întreg protocol de ședințe au văzut o diminuare a circumferinței mijlocului de aproximativ 2.0- 2.6 centimetri și un minim de scădere a circumferinței coapselor de aproximativ 1.5 centimetri, rezultatele variind ușor în funcție de caracteristicile individuale ale fiecăruia.
  • Mai mult de atât, comform tuturor studiilor clinice, clienții au fost plăcut surprinși pe parcursul tratamentului de lipsa discomfortului sau al durerilor și au declarat un grad de satisfacție de 97%. Acest aparat este aprobat FDA (U.S. Food and Drug Administration).
  • Hai să afli despre ce este vorba! Este momentul să arăți și să te simți bine în pielea ta!

  Primul pas e consultația gratuită la telefon

  Pe parcursul conversației ne vei spune care sunt obiectivele tale de fitness, și vom decide împreună dacă Velashape 3 este o metodă potrivită pentru tine.

  Pasul 1

  Înscrie-te prin completarea formularului alăturat. Rezervă locul prin achitarea primei ședințe și ne auzim la telefon pentru programare. Primești gratuit și o consultanță telefonică. Nu este necesară o pregătire a corpului în prealabil.

  Pasul 2

  La clinică îți vom înregistra măsurile corporale și îți vom face fotografii încă de la prima ședință pentru a monitoriza progresul pe parcursul tratamentului. Corpul tău nu simte niciun disconfort în timpul ședințelor. În timpul sesiunii de tratament vei primi indicații și sfaturi particularizate, astfel încât să-ți atingi obiectivele vizate și să obții rezultatele dorite.

  Pasul 3

  Te bucuri de rezultatele pe care le-am obținut împreună și care se mențin și post-tratament. Important este să ai motivația necesară și să respecți ședințele la indicațiile specialistului. În acest fel îți vei confirma că ai făcut cea mai bună alegere programandu-te și venind la clinică!

  Ce zone pot fi tratate?

  • Abdomen
  • Fese
  • Picioare
  • Triceps
  • Biceps

  Acest tratament se poate folosi pentru tonifierea pielii la nivel de coapse, pulpe, gambe, abdomen, brațe, fese dar și la nivelul feței pentru a trata bărbia dublă.

  Pentru obținerea unor rezultate optime la nivel de reducere semnificativă a stratului adipos și al laxitătii cutanate, sunt în general necesare între 4 și 8 ședințe. Planul protocolului de tratament precum și numărul exact de ședințe necesare sunt stabilite în funcție de caracteristicile individuale ale corpului.

  Contraindicații

  • ai răni, infecții sau alte leziuni la nivelul pielii
  • ești însărcinată sau alăptezi
  • ai implanturi metalice
  • ești în perioada menstruației
  • ai afecțiuni cardiace
  • urmezi un tratament hormonal

  Gabriela Mirea

  fondator & specialist

  In cei 11 ani de activitate am ajutat peste 4720 oameni sa slabeasca peste 18880 de centimetri, si sa isi sculpteze corpul in zonele unde isi doresc.

  Contactează-mă
  Recenzii

  Ce spun clienții noștri

  Rezultate reale, transformări de succes.
  Vezi aici poveștile clienților noștri, care și-au îndeplinit obiectivele de slăbire sau remodelare cu soluțiile Artist Touch. Și tu poți să te bucuri de astfel de rezultate.

  recenzii verificate Google

  [wprevpro_usetemplate tid="1"]