VENUS LEGACY 2.0 VS. VELASHAPE III

Ai pielea lăsată sau vrei să scapi de celulită cu ajutorul tehnologiei VelaShape III? Trebuie să știi că există tehnologia Venus Legacy care este mult mai modernă. Descoperă care sunt diferențele dintre cele două.

Evoluția se manifestă permanent în fiecare domeniu al vieții noastre, iar avansul amețitor pe care tehnologia îl cunoaște în zilele noastre este o dovadă în acest sens. Dacă până mai ieri „tinerețea fără bătrânețe” era doar un mit, astăzi, cu ajutorul tehnologiei din ce în ce mai performante, legenda este una cât se poate de reală.

Trecerea timpului nu este una ușoară. Aceasta lasă urme pe pielea noastră, vrând parcă să evidențieze fiecare an care ne-a spus adio. Și dacă experiențele acumulate și amintirile colectate sunt prețioase pentru dezvoltarea fiecăruia dintre noi, ei bine, parcă semnele fizice ale înaintării prin viață ne dorim să le încetinim cât mai mult, să le ameliorăm, chiar să le anulăm. Acum este posibil. Radiofrecvența vine în ajutorul nostru, iar dispozitivele care se bazează pe această radiofrecvență au capacitatea de a „păcăli” timpul într-o manieră non-invazivă, rezultatele fiind uimitoare.

În continuare vom vorbi despre saltul aproape fantastic pe care tehnologia l-a făcut recent și cum Venus Legacy 2.0 este net superior vechiului VelaShape III. Iată cum arată o analiză obiectivă în cazul Venus Legacy 2.0 vs. VelaShape III.

Atenuarea aspectului pielii generat de celulită

Aproximativ 80% dintre femei au un anumit grad de celulită. Este de obicei cel mai pronunțat în jurul coapselor, șoldurilor și feselor. Nu trebuie să fii supraponderal sau să ai o anumită vârstă pentru a avea celulită. Chiar și femeile foarte tinere și foarte slabe sunt afectate. Nu e de mirare că ajutorul venit din partea tehnologiei este unul îmbrățișat cu interes.

Atât Legacy cât și VelaShape III folosesc radiofrecvența pentru a încălzi pielea și țesuturile subiacente cu scopul de a reduce aspectul celulitei. Prin reducerea dimensiunii celulelor adipoase și prin afectarea structurii intra-adipoase, zona tratată cu aceste sisteme devine mai netedă și mai elastică. Numai că, în timp ce dispozitivul VelaShape III (lansat în 2015) folosește radiofrecvența bipolară, Venus Legacy (lansat în 2020) vine cu o versiune mult mai performantă, utilizând RF multipolară ce creează o încălzire uniformă a țesutului favorizând eliminarea mai rapidă a stratului adipos.

Performanță sporită pentru un aspect ideal al pielii

Venus Legacy combină patru tehnologii, incluzând radiofrecvență multipolară, câmpuri electromagnetice pulsate, tehnologia VariPulse și feedback termic în timp real pentru a diminua vizibil ridurile, celulita și aspectul de piele flască.

Adâncimea de penetrare a undei de RF în țesutul adipos ajunge până la 4,5 cm, comparativ cu predecesorul VelaShape III, a cărui radiofrecvență bipolară atinge o adâncime de penetrare de doar 2 cm. În mod evident, Legacy acționează mai rapid și mai eficient – numărul ședințelor scade, rezultatele sunt vizibile chiar și după prima ședință.

Tratamente faciale și drenaj limfatic

Deși VelaShape III are rol în remodelarea corporală, în comparație cu Venus Legacy 2.0, nu oferă și tratamente faciale, nu asigură drenajul limfatic și nu are efect în diminuarea laxității pielii. Este așadar demn de menționat că Legacy oferă o gamă diversă de tratamente, toate recunoscute pe plan mondial.

Confort la superlativ

Pe lângă necesitatea siguranței, pacienții au nevoie și de confort în timpul tratamentului. Legacy asigură acest confort prin puterea vacuum cu varipulse de 500mbar, în timp ce tehnologia VelaShape III oferă o putere vacuum variabilă, de 200-400mbar cu role de masaj. Dispozitivul Venus Legacy dispune de 4 nivele ajustabile în intensitate, iar tratamentul se adaptează în funcție de necesitatea pacientului și de tipul acestuia de piele. Se elimină astfel orice disconfort, ceea ce nu se putea în cazul VelaShape III.

Venus 2.0 nu necesită capete de schimb și alte consumabile care cer o schimbare frecventă. Capetele au 8 pini, așadar cel mai important, în cazul Legacy, este faptul că nu exista disconfort sau riscul de arsuri inestetice pe piele! 

În timpul tratamentului cu tehnologia VelaShape III, prin faptul că se pot desprinde rolele de pe piele în cazul în care clientul sau capătul se mișcă din neatenție, radiofrecvența bipolară transmisă doar prin doi pini (unul cu rol de generator și altul de receptor) poate apărea disconfort dacă unul dintre pini nu se află pe piele. La radiofrecvența multipolară nu se întâmplă asta.

Totodată, monitorizarea în timp real a temperaturii de la suprafața dermului reprezintă un mare plus al conceptului Venus.

Rezultate pe termen lung

Tehnologia cu infraroșu folosită de dispozitivul VelaShape este una depășită. Încă de la lansarea sa, Legacy s-a impus pe piață prin asigurarea unor rezultate pe termen mediu și lung. Acest lucru este posibil deoarece conceptul Venus folosește câmpuri magnetice electropulsate care favorizează crearea de noi micro-fibroblaste în mod natural. Astfel este stimulată producerea de colagen și de elastină proprii pielii, asigurând un aspect ferm al țesutului conjunctiv.

Recunoaștere pe plan internațional

Da, dispozitivul VelaShape III are un atestat FDA si CE-MARK pentru remodelare corporală.

Comparativ, tehnologia Legacy este atestată FDA pentru remodelare corporală și tratamente faciale în SUA, atestată CE-MARK pentru remodelare corporală și tratamente faciale în Europa și certificată FDD pentru tratamente medicale (datorită utilizării câmpului magnetic electropulsat) în SUA și Europa.

În concluzie

La Artist Touch Clinique am utilizat ambele tehnologii pentru tratamente anticelulitice, însă noua tehnologie, Legacy este recomandată de către terapeutul nostru, deoarece lucrează mult mai ușor cu noua tehnologie, iar clienții noștri se simt mult mai bine. Rezultatele sunt diferite și ele.