Vrei să slăbești rapid? Metode eficiente de slăbire în 2022

Kilogramele în plus pot să aibă un impact negativ asupra stării generale și a stimei de sine, nu doar asupra aspectului fizic. Așadar, atunci când simți că ai pierdut controlul greutății și dorești să faci ceva pentru a reveni la o formă fizică mai bună, ai la dispoziție mai multe metode de slăbit rapid.


Vestea bună este că în prezent ai la dispoziție metode de slăbire rapidă, fără să apelezi la diete prin înfometare care, deși promovate intens în mediul online, pot să îți facă mai mult rău decât bine.


Tratamentele de remodelare corporală bazate pe tehnologii avansate și pe tehnici moderne sunt foarte utile atunci când vrei să slăbești rapid sau atunci când vrei să scazi în centimetri în zonele cele mai sensibile la acumularea de kilograme, precum fese, abdomen sau coapse. Iată care sunt cele mai eficiente metode de slăbire la care poți apela, disponibile în cadrul clinicii Artist Touch.

Criolipoliza, metodă de slăbit non-invazivă


Criolipoliza este una dintre cele mai populare metode utilizate atunci când vrei să slăbești repede și fără efecte negative asupra corpului. Aceasta este o procedură de remodelare corporală non-chirurgicală, care te ajută să elimini definitiv grăsimea în exces prin înghețarea celulelor adipoase, rezultatele fiind vizibile încă de la prima ședință. În plus, efectele criolipolizei se mențin pe termen lung, astfel că procedura este deosebit de avantajoasă.


Această procedură se diferențiază de alte tratamente de slăbit rapid deoarece ea acționează localizat, chiar în zonele în care ai cu adevărat nevoie. În doar 60 de minute poți să scazi între 3 și 8 centimetri în talie și vei obține un mijloc mult mai bine definit, iar modul de acționare a acestei tehnologii avansate este benefic și pentru piele, aceasta relaxându-se în timpul tratamentului.


Radiofrecventa medicala Venus Legacy

 
 Singurul tratament de remodelare corporală cu efecte bidirecționale, Venus Legacy oferă ocazia pacienților de a slăbi rapid, dar și de a crește în masă musculară. Tehnologia din spatele Venus Legacy ajută la diminuarea celulitei, precum și la scăderea în greutate și la reconturarea corpului, fiind astfel o soluție ideală pentru persoanele care evită antrenamentele intense la sală, dar care totuși doresc să aibă un aspect fizic cât mai plăcut.

 Efectele Venus Legacy sunt vizibile încă de la primă ședință, însă în funcție de sfatul specialistului fiecare pacient beneficiază de indicații personalizate pentru a-și atinge obiectivele și pentru a alege cele mai bune metode de slăbit rapid.

Emslim Neo, corpul dorit într-un timp record

 Tot din categoria cum să slăbești rapid, Emslim reprezintă o cale sigură pentru a crește masa musculară și pentru a scăpa de grăsimea în exces, în timp ce calitatea pielii este vizibil îmbunătățită.


 Emslim are rezultate remarcabile inclusiv în cele mai expuse și mai sensibile zone, cum ar fi depunerile de grăsime de pe abdomen și fese. De asemenea, acest tratament acționează în mod localizat, asigurând sculptare corporală în funcție de dorința pacientului și de sfatul specialistului.

Tratamente eficiente și inovatoare pentru slăbire rapidă, la Artist Touch în București


 Clinica Artist Touch este locul în care vei descoperi cele mai eficiente metode de slăbit rapid. Nu mai este cazul să încerci rețete de slăbit rapid care dăunează sănătății și nu mai trebuie să asculți de persoane care cred în diete minute. La noi, în clinica Artist Touch beneficiezi de proceduri și tratamente avansate, acreditate la nivel mondial, cu ajutorul cărora vei reuși să ajungi la forma dorită în cel mai scurt timp posibil și, foarte important, fără efecte adverse.


 Te așteptăm într-o atmosferă prietenoasă, dispuși să îți răspundem la orice posibile întrebări, în așa fel încât experiența ta la Artist Touch să fie una cât mai plăcută, iar rezultatele să îți confirme profesionalismul și seriozitatea de care dăm dovadă în orice situație. Proceduri de remodelare corporală, dar și tratamente faciale de ultimă generație, toate sunt la dispoziția ta la Artist Touch București.